Asiatiska favoriter


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

65 läckra, enkla asiatiska recept!

I Asiatiska favoriter hittar du den godaste maten från Asien i en och samma bok. En grundkokbok med 65 smaksäkra recept som är enkla att följa från Kina, Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Det handlar om rätter som Filip Poon minns från barndomen och sådant han lärt sig att älska och laga som vuxen. Allt från hot pot-gryta till teriyakispett, krispig pekinganka, tonkatsufläsk, gyoza, stekta nudlar och bibimpab.

Du får lära dig hur du får till de där autentiska smakerna och hittar harmonin med enkla medel men också baskunskaper kring råvaror, hur du viker dumplings, vad MSG är samt hur du kokar ris i en vanlig kastrull. Boken är indelad i fyra kapitel - vardag, streetfood, helg och smårätter - och rikligt illustrerad med både fotografier och teckningar.

Produktinfo

Filip Poon

Filip Poon tog tittarna med storm när han deltog i Sveriges mästerkock 2015. Idag är han en väletablerad profil på Youtube, TikTok och Instagram. En charmig kille som drivs av en lust till att lära ut hur man lagar god mat hemma - både snabbmat och finmiddag.

65 läckra, enkla asiatiska recept!

I Asiatiska favoriter hittar du den godaste maten från Asien i en och samma bok. En grundkokbok med 65 smaksäkra recept som är enkla att följa från Kina, Japan, Korea, Vietnam och Thailand. Det handlar om rätter som Filip Poon minns från barndomen och sådant han lärt sig att älska och laga som vuxen. Allt från hot pot-gryta till teriyakispett, krispig pekinganka, tonkatsufläsk, gyoza, stekta nudlar och bibimpab.

Du får lära dig hur du får till de där autentiska smakerna och hittar harmonin med enkla medel men också baskunskaper kring råvaror, hur du viker dumplings, vad MSG är samt hur du kokar ris i en vanlig kastrull. Boken är indelad i fyra kapitel - vardag, streetfood, helg och smårätter - och rikligt illustrerad med både fotografier och teckningar.

Produktinfo
Om Filip Poon